search

OFRA Cosmetics
Foaming Vitamin C Cleanser

17,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
OFRA Cosmetics Foaming Vitamin C Cleanser on vaahtoava puhdistusaine kasvoille. Puhdistusvaahto tasapainottaa ihon talintuotantoa ja poistaa iholta meikkijäämät ja epäpuhtaudet. Puhdistusvaahdon C-vitamiinia sisältävä koostumus taistelee pigmenttimuu… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

OFRA Cosmetics Foaming Vitamin C Cleanser

OFRA Cosmetics Foaming Vitamin C Cleanser on vaahtoava puhdistusaine kasvoille. Puhdistusvaahto tasapainottaa ihon talintuotantoa ja poistaa iholta meikkijäämät ja epäpuhtaudet. Puhdistusvaahdon C-vitamiinia sisältävä koostumus taistelee pigmenttimuutoksia vastaan ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksia.

  • Puhdistusvaahto epäpuhtaalle iholle ja sekaiholle
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä puhdistusvaahtoa kuiville kasvoille pyörivin liikkein ja huuhtele lämpimällä vedellä. Voidaan käyttää aamuin illoin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää