search

OFRA Cosmetics
Peptide Hydrating Mask

42,30 €52,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
OFRA Cosmetics Peptide Hydrating Mask on kosteuttava kasvonaamio, joka heleyttää ihoa ja palauttaa sen kosteustasapainon. Kasvonaamio sisältää synteettisiä silkkipeptidejä ja vihreä tee -uutetta, jotka yhdessä hoitavat ihoa tehokkaasti. Ihosta tulee … Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

OFRA Cosmetics Peptide Hydrating Mask

OFRA Cosmetics Peptide Hydrating Mask on kosteuttava kasvonaamio, joka heleyttää ihoa ja palauttaa sen kosteustasapainon. Kasvonaamio sisältää synteettisiä silkkipeptidejä ja vihreä tee -uutetta, jotka yhdessä hoitavat ihoa tehokkaasti. Ihosta tulee aiempaa pehmeämpi ja intensiivisesti ravittu.

  • Kosteuttava kasvonaamio
  • Vegaaninen koostumus

Koko: 60 ml

Käyttö

Levitä ohut kerros kasvonaamiota puhtaille ja kuiville kasvoille. Anna vaikuttaa yön yli. Voidaan käyttää myös tehohoitona: levitä kasvonaamiota paksu kerros kasvoille ja anna vaikuttaa 15 minuutin ajan, huuhtele.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää