search

OFRA Cosmetics
Pillow Talk

31,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
OFRA Cosmetics Pillow Talk -korostuspuuteri on täynnä helmiäishohtoa. Upea, valossa sädehtivä korostuspuuteri levittyy iholle voidemaisen tuntuisena, pehmeänä kerroksena korostaen kasvojen korkeimpia kohtia. Pigmenttipitoinen, hohtava korostuspuuteri… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

OFRA Cosmetics Pillow Talk

OFRA Cosmetics Pillow Talk -korostuspuuteri on täynnä helmiäishohtoa. Upea, valossa sädehtivä korostuspuuteri levittyy iholle voidemaisen tuntuisena, pehmeänä kerroksena korostaen kasvojen korkeimpia kohtia. Pigmenttipitoinen, hohtava korostuspuuteri erottuu kasvoilta ja tekee meikistä ainutlaatuisen kimaltelevan.

  • Korostuspuuteri
  • Pehmeä tuntuma
  • Pigmenttipitoinen koostumus

Koko: 10 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää