search

Olaplex

Olaplex on jo pitkään ollut yksi puhutuimmista hiushoidoista. Olaplexin ainutlaatuinen, tieteellisesti todistettu Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmä auttaa korjaamaan, vahvistamaan ja suojaamaan hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Salongeissa tehtävien Olaplex-käsittelyjen rinnalla saatavilla olevien Olaplex-kotihoitotuotteiden avulla hiukset vahvistuvat myös kampaamokäyntien välillä ja niistä tulee uskomattoman kiiltävät sekä terveemmän oloiset tuotteiden jokaisella käyttökerralla.

Olaplex-kotihoitotuotteet hyödyntävät patentoitua Bond Building Chemistry -koostumusta, jonka vaikuttavana aineena on Olaplex-salonkituotteissakin käytetty Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Olaplex-tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia.

Saatavilla on kolme kotikäyttöön tarkoitettua Olaplex-tuotetta, jotka tukevat toisiaan:

  • Olaplex Hair Perfector No.3 -hoito on kampaamossa tehtävien Olaplex-käsittelyjen ylläpitotuote, joka varmistaa, että kampaamossa tehdystä Olaplex-palvelun tuomasta hiusten huippukunnosta voidaan nauttia mahdollisimman pitkään. Sen ainutlaatuinen koostumus auttaa korjaamaan ja suojaamaan hiuksen rikkisiltoja, jotka joutuvat alttiiksi rasitukselle aina, kun hiusta käsitellään tai hius altistuu esimerkiksi kuumuudelle ja auringolle. Tuotetta levitetään puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin noin kerran viikossa. 10-20 minuutin vaikutusajan jälkeen se pestään hiuksista pois shampoolla ja lopuksi hiukset hoidetaan hoitoaineella.

  • Olaplex Bond Maintenance Shampoo No.4 auttaa vahvistamaan, korjaamaan ja kosteuttamaan hiuksia sekä tekemään niistä uskomattoman kiiltävät ja helpommin käsiteltävät.

  • Olaplex Bond Maintenance Conditioner No.5 -hoitoaine auttaa korjaamaan hiusvaurioita, silottamaan ja vahvistamaan hiuksia sekä tekemään hiuksista terveemmän ja kiiltavämmän näköiset latistamatta niitä.

4 tuotetta
1
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa huhtikuussa