search

Ole Henriksen
3 Little Wonders Set

102,50 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Ole Henriksen 3 Little Wonders Set -tuotepakkaus sisältää kolme suosittua Ole Henriksen -tuotetta, jotka auttavat luomaan tasaisemmalta näyttävän ja nuorekkaan heleän ihon jo viikossa. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Ole Henriksen 3 Little Wonders Set

Ole Henriksen 3 Little Wonders Set -tuotepakkaus sisältää kolme suosittua Ole Henriksen -tuotetta, jotka auttavat luomaan tasaisemmalta näyttävän ja nuorekkaan heleän ihon jo viikossa.

Näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva Ole Henriksen Truth Serum auttaa kirkastamaan ja napakoittamaan kasvojen ihoa samalla kun se tuo sille koko päivän kestävää kosteutusta. Ole Henriksenin anti-age-vaikutteinen suosikkiseerumi on kuin ihon päivittäinen vitamiiniannos.

Suosittu Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Moisturizer -kosteusvoide tasoittaa ihon sävyä ja pintatekstuuria. Pigmenttimuutoksia häivyttävä voide tuo iholle kevyeltä tuntuvaa kosteutusta heleyttävän koostumuksensa avulla. Silkkinen kosteusvoide sisältää hedelmistä saatavia happoja, lakritsia ja herneuutetta, jotka auttavat hellästi tasoittamaan ihon sävyä ja valmistelelemaan ihon meikkipohjaa varten.

Yöllä käytettävä Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel -geeli tasoittaa ihon sävyä ja pintatekstuuria samalla kun se kirkastaa ihoa sekä häivyttää siltä juonteita. Monivaikutteinen, ikääntymisen merkkejä hoitava geeli sisältää AHA-happojen yhdistelmää ja mikrolevää, jotka kuorivat ja hoitavat ihoa hellästi.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää