search

Ole Henriksen
Balancing Force Oil Control Toner

27,80 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Raikastava Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner -kasvovesi auttaa kontrolloimaan seka- ja rasvoittuvan ihon talintuotantoa ja häivyttämään laajentuneita ihohuokosia. Tehokkaasti vaikuttava kasvovesi poistaa kasvoilta liiallisen talin kuiva… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner

Raikastava Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner -kasvovesi auttaa kontrolloimaan seka- ja rasvoittuvan ihon talintuotantoa ja häivyttämään laajentuneita ihohuokosia. Tehokkaasti vaikuttava kasvovesi poistaa kasvoilta liiallisen talin kuivattamatta ihoa.

Kasvovesi hyödyntää Green Fusion Complex™ -aktiiviyhdistettä, jonka sisältämällä vihreällä teellä, eukalyptuksella ja levällä on luonnollisia antiseptisia vaikutuksia. Tehokas AHA- ja BHA-happojen yhdistelmä kirkastaa ihoa irrottaen sen pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja syväpuhdistaen ihohuokosia. Raikkaassa kasvovedessä on energisoiva eukalyptuksen ja piparmintun tuoksu. Kasovesi tuo iholle välittömästi raikastavan tunteen ja mattaisen pinnan samalla kun kasvot saavat upean Ole-hehkun.

  • Seka- ja rasvoittuvalle iholle
  • Raikastaa ihoa
  • Kontrolloi ihon rasvoittumista
  • Häivyttää ihohuokosia

Koko: 198 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Ole Henriksen Balancing Force Oil Control Toner

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
5/5HG kamaa
2019-02-28 kirjoittanut: JW (ikä: 25-34)
Holy Grail akneiholle! Vähentää ihan oikeasti finneja ja tuntuu nopeuttavan isompien ongelmatapausten paranemista. Mustapäitä ei kehity ja iho näyttää kirkkaamalta. Rasvoittumiseen en varsinaisesti ole huomannut vaikutusta suuntaan tai toiseen.
Suositeltu kenelle: Akneiholle, rasvoittuvalle iholle
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää