search

Ole Henriksen
Counter Balance Oil Control Hydrator

51,10 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Rasvoittuva iho kohtaa vuhdoin ultimaattisen haastajansa! Ole Henriksen Counter Balance Oil Control Hydrator on seka- ja rasvoittuvan ihon tehotuote, jonka Ole olisi itse toivonut omistaneensa taistellessaan nuorena ihonsa rasvoittumista vastaan. Iho… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Ole Henriksen Counter Balance Oil Control Hydrator

Rasvoittuva iho kohtaa vuhdoin ultimaattisen haastajansa! Ole Henriksen Counter Balance Oil Control Hydrator on seka- ja rasvoittuvan ihon tehotuote, jonka Ole olisi itse toivonut omistaneensa taistellessaan nuorena ihonsa rasvoittumista vastaan. Ihohuokosia häivyttävä ja ihoa kosteuttava kevyt hoitovoide auttaa tasapainottamaan ihoa, kontrolloimaan sen rasvoittumista ja luomaan kasvoille mattaisen pinnan.

Rasvoittuvan ihon kosteutuksesta huolehtiva emulsio hyödyntää Green Fusion Complex™ -aktiiviainetta, jonka sisältämillä luonnonmukaisilla vihreällä teellä, levällä ja eukalyptuksella on antiseptisia vaikutuksia. Yhdessä ihoa hellästi kuorivien AHA- ja BHA-happojen kanssa kevyt kosteusemulsio auttaa pitämään ihon puhtaana, kirkkaana ja mattapintaisena samalla kun se on myös täydellisen tasapainoitettu ja kosteutettu.

Mullistava kosteusvoide auttaa parantamaan meikkipohjan kestoa merkittävästi ja ehkäisemään meikkivoiteen sulamista iholle jopa 8 tunnin ajan. Ihosta tulee pehmeän sekä raikkaan tuntuinen ja se saa upean Ole-hehkun.

  • Seka- ja rasvoittuvalle iholle
  • Mattapintainen
  • Kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa
  • Häivyttää laajentuneita ihohuokosia

Koko: 50 ml

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Ole Henriksen Counter Balance Oil Control Hydrator

Keskimääräinen arvosana (3.0): 3/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää