Ole Henriksen
Balance

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Counter Balance Oil Control Hydrator 50 ml
Tuotetiedot

Rasvoittuva iho kohtaa vuhdoin ultimaattisen haastajansa! Ole Henriksen Counter Balance Oil Control Hydrator on seka- ja rasvoittuvan ihon tehotuote, jonka Ole olisi itse toivonut omistaneensa taistellessaan nuorena ihonsa rasvoittumista vastaan. Ihohuokosia häivyttävä ja ihoa kosteuttava kevyt hoitovoide auttaa tasapainottamaan ihoa, kontrolloimaan sen rasvoittumista ja luomaan kasvoille mattaisen pinnan.

Rasvoittuvan ihon kosteutuksesta huolehtiva emulsio hyödyntää Green Fusion Complex™ -aktiiviainetta, jonka sisältämillä luonnonmukaisilla vihreällä teellä, levällä ja eukalyptuksella on antiseptisia vaikutuksia. Yhdessä ihoa hellästi kuorivien AHA- ja BHA-happojen kanssa kevyt kosteusemulsio auttaa pitämään ihon puhtaana, kirkkaana ja mattapintaisena samalla kun se on myös täydellisen tasapainoitettu ja kosteutettu.

Mullistava kosteusvoide auttaa parantamaan meikkipohjan kestoa merkittävästi ja ehkäisemään meikkivoiteen sulamista iholle jopa 8 tunnin ajan. Ihosta tulee pehmeän sekä raikkaan tuntuinen ja se saa upean Ole-hehkun.

  • Seka- ja rasvoittuvalle iholle

  • Mattapintainen

  • Kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa

  • Häivyttää laajentuneita ihohuokosia

Koko: 50 ml

Tuotenumero: 47094
Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Polysorbate 20,Phenoxyethanol,Caprylic/Capric Triglyceride,Dimethicone Crosspolymer,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Limonene,Bisabolol,Ethylhexylglycerin,Tocopheryl Acetate,Camellia Sinensis Leaf Extract,Methyl Methacrylate Crosspolymer,Hexylene Glycol,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Linolenic Acid,Lactic Acid,Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract,Salicylic Acid,Allantoin,Rosa Canina Fruit Extract,Linoleic Acid,Methyl Gluceth-20,Water/Aqua/Eau,Parfum/Fragrance,Avena Sativa (Oat) Kernel Flour,Oleanolic Acid,Mentha Piperita (Peppermint) Oil,Phytic Acid,Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract,Enantia Chlorantha Bark Extract,EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT,Melia Azadirachta Seed Oil,Acrylates/C10-30 Alykyl Acrylate Crosspolymer,Saccarhide Isomerate

Katso lisää vastaavia kuin Balance

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut