search

Ole Henriksen
Nurture Yourself Essential Kit

33,40 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Ole Henriksen Nurture Yourself Essential Kit sisältää kolme toisiaan täydentävää, tutustumiskokoista tuotetta, jotka sopivat täydellisesti kuivan ja herkän ihon hemmotteluun. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Ole Henriksen Nurture Yourself Essential Kit

Ole Henriksen Nurture Yourself Essential Kit sisältää kolme toisiaan täydentävää, tutustumiskokoista tuotetta, jotka sopivat täydellisesti kuivan ja herkän ihon hemmotteluun.

  • Syväpuhdistava Ole Henriksen Wonderfeel Double Cleanser -puhdistustuote poistaa kasvoilta epäpuhtaudet sekä pitkäkestoisen ja vedenkestävän meikin samalla kun se kosteuttaa ihoa. Kuivalle ja herkälle iholle kehitetyssä puhdistustuotteessa on innovatiivinen, kevyt koostumus, joka rauhoittaa ihoa.

  • Puhdistava Ole Henriksen Hygge Hydraclay Detox Mask savinaamio sisältää kaoliinisavea ja viiden kasviöljyn yhdistelmän, jotka yhdessä rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Hellävaraisuudestaan huolimatta Hygge Hydraclay Detox Mask syväpuhdistaa ihon tehokkaasti imien kasvoilta epäpuhtauksia ja likaa.

  • Ole Henriksen Nurture Me Moisturizing Crème -kosteusvoide syväkosteuttaa ja ravitsee kuivaa ihoa. Hellävarainen kosteusvoide sisältää yhdistelmän A-, B5-, C- ja E-vitamiineja sekä aurinkokukkaöljyä ja ruusunmarjaöljyä. Yhdessä ne hoitavat ja rauhoittavat kuivaa ihoa ja auttavat vähentämään sen punoitusta.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Ole Henriksen Nurture Yourself Essential Kit

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää