search

Ole Henriksen
Power Peel Transforming Facial System

Kerro ystävälle
Ole Henriksen Power Peel Transforming Facial System on kolmivaiheinen kasvohoito, joka heleyttää ihoa välittömästi. Kotikäyttöinen kasvohoito on saanut inspiraationsa Ole Henriksen -hoitoloiden suositusta kasvohoidosta. Hentoja juonteita, ihon sameut… Lue täältä lisää

Ole Henriksen Power Peel Transforming Facial System

Ole Henriksen Power Peel Transforming Facial System on kolmivaiheinen kasvohoito, joka heleyttää ihoa välittömästi. Kotikäyttöinen kasvohoito on saanut inspiraationsa Ole Henriksen -hoitoloiden suositusta kasvohoidosta. Hentoja juonteita, ihon sameutta ja pigmenttiläiskiä häivyttävä kasvohoito yhdistää AHA-happojen ihoa heleyttävän tehon mikrokuorintaan ja ihoa rauhoittavaan naamioon. Lopputuloksena on säteilevä iho Ole Henriksenin tuotteille tunnuksenomaisella Ole-hehkulla!

  • Kolmivaiheinen kuoriva kasvohoito
  • Kaikille ihotyypeille

Pakkaus sisältää 6 kolmivaiheista kasvohoitoa

Käyttö

Vaihe 1: Kuori - Levitä Almond Polish Facial Scrub -kuorintavoidetta puhtaalle ja kostealle kasvojen iholle. Hiero ihoa hellästi 1-2 minuutin ajan irrottaaksesi kuolleen ihosolukon. Vältä silmänympäryksiä. Huuhtele iho puhtaaksi lämpimällä vedellä ja käytä halutessasi apuna kasvosieniä. Painele iho hellästi kuivaksi.

Vaihe 2: Kirkasta - Levitä AHA-happoja sisältävä Instant Transformation Lemon Facial Peel kuivalle kasvojen iholle. Iholla saattaa tuntua tuotteen vaikuttaessa kevyttä kihelmöintiä. Anna tuotteen vaikuttaa 2 minuuttia. Älä huuhtele tuotetta iholta, vaan jatka hoitoa seuraavalla vaiheella.

Vaihe 3: Rauhoita - Levitä edellsen tuotteen päälle Chamomile Comfort Mask ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele tuotteet lopuksi iholta lämpimän veden ja kasvosienten avulla.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää