Ole Henriksen
Truth Serum

(11 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
44,90 € Suos. hinta 71,95 €
44,90 € Suos. hinta 71,95 €
Variantti : 30 ml
Katso myös
Ole Henriksen
30 ml
Tuotetiedot

Ole Henriksenin anti-age-vaikutteinen suosikkiseerumi on kuin ihon päivittäinen vitamiiniannos! Näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva Ole Henriksen Truth Serum auttaa kirkastamaan ja napakoittamaan kasvojen ihoa samalla kun se tuo sille koko päivän kestävää kosteutusta.

Ole Henriksen on ottanut C-vitamiinin käyttöön tuotteissaan jo varhaisessa vaiheessa uskoen vahvasti C-vitamiinin antioksidanttisiin ominaisuuksiin ja vaikutukseen ihon kollageenin tukemisessa. Tehokas kasvoseerumi sisältää appelsiinia ja vihreän teen uutetta, jotka tuovat iholle heleyttä. Aloe-mehu auttaa pehmentämään ja hoitamaan ihoa samalla kun kollageeni auttaa lisäämään ihon nuorekasta kimmoisuutta.

Nopeasti imeytyvässä, öljyttömässä seerumissa on energisoiva sitrustuoksu ja sen silkkinen koostumus levittyy iholle vaivatta. Lopputuloksena on upea Ole-hehku!

  • Kirkastaa ja heleyttää kasvojen ihoa

  • Pitkävaikutteisesti kosteuttava

  • Anti-age-vaikutteinen

  • Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja

Koko: 30 ml

Käyttö

Levitä seerumia kasvojen ja kaulan iholle päivittän ja anna sen imeytyä. Levitä seerumin päälle ihotyypillesi sopivaa kosteusvoidetta.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 47087
Ainesosat

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Oleth-20, Sodium Ascorbyl Phosphate, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Citric Acid, Parfum/Fragrance, PEG-12 Dimethicone, Benzophenone-4, Tocopheryl Acetate, Aroma/Flavor, Hydrolyzed Collagen, Disdodium Phosphate, Polysorbate 60, Yellow 6 (CI 15985), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Thioctic Acid, Calcium Ascorbate, Sodium Phosphate, Sorbitol, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Sodium Benzonate, Alcohol, Absoribic Acid, Calcium Carbonate, Calcium Threonate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Potassium Sorbate, Benzyl Benzoate, Citral, Limonene, Linalool.

Katso lisää vastaavia kuin Truth Serum

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut