OPI
RapiDry Spray

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 60 ml
Tuotetiedot

OPI RapiDry Spray on kynsilakan kuivumista nopeuttava suihke, joka sopii kuivattamaan kynnet kiireessä. Suihke sopii erinomaisesti käytettäväksi myös lakkakerrosten välissä.

OPI tunnetaan laajasta värivalikoimasta, erittäin laadukkaista kynsilakoista, ammattitaitoisista kynsisalongeista ja kausittain vaihtuvista, kekseliäistä kokoelmista. Vuonna 1981 perustetusta perheyrityksestä on vuosien saatossa kasvanut menestystarina, joka tunnetaan ympäri maailman. Merkin monipuolista kynsilakkavalikoimaa täydentävät laadukkaat käsienhoitotuotteet, jotka sopivat sekä koti- että hoitolakäyttöön.

Koko: 60 ml

Tuotenumero: 56575
Ainesosat

Linalool,Benzyl Salicylate,Benzyl Benzoate,Hexyl Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Ethylhexyl Palmitate,Disiloxane,Parfum/Fragrance,Butylpheny Methylpropional,Hydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,C7-8 Isoparaffin

Katso lisää vastaavia kuin RapiDry Spray

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.