Paco Rabanne
Ultraviolet

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : EdT 100 ml
Katso myös
Paco Rabanne
75 g
Tuotetiedot

Paco Rabanne Ultraviolet Man EdT on provokatiivinen tuoksu miehelle, joka uskaltaa olla oma itsensä. Tuoksu sekoittaa keskenään raikkaita mintun vivahteita ja syviä, vihreitä tuoksunuotteja. Miehelle, joka ei unohdu!

Lanseerattu 2001.

Tuoksu

Alkutuoksu

Meripihka ja minttu.

Sydäntuoksu

Vetiver, mustapippuri ja mausteiset aromit.

Pohjatuoksu

Valkohankajäkälä ja vanilja.

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Tuotenumero: 4662

Katso lisää vastaavia kuin Ultraviolet

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.