search

Peter Thomas Roth
3% Glycolic Solutions Cleanser

49,10 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Öljytön anti-aging-puhdistusgeeli kuorii ihoa päivittäisen puhdistuksen yhteydessä. Peter Thomas Roth 3% Glycolic Solutions Cleanser -puhdistusgeeli poistaa kasvojen iholta meikin, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. Glykolihappo kuorii kasvojen ihoa… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Peter Thomas Roth 3% Glycolic Solutions Cleanser

Öljytön anti-aging-puhdistusgeeli kuorii ihoa päivittäisen puhdistuksen yhteydessä. Peter Thomas Roth 3% Glycolic Solutions Cleanser -puhdistusgeeli poistaa kasvojen iholta meikin, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. Glykolihappo kuorii kasvojen ihoa hellävaraisesti ja auttaa häivyttämään huokosia samalla kun pienet uurteet madaltuvat ja kasvojen iho kirkastuu ja tasoittuu. Puhdistusgeeli sisältää myös ravitsevaa pantenolia ja uudistavaa arginiinia.

  • Anti-age-puhdistusgeeli
  • Sisältää 3% kuorivaa glykolihappoa
  • Sopii erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle
  • Suojaa iho auringolta käytön yhteydessä

Koko: 250 ml

Käyttö

  • Sekaiho, rasvainen iho tai ongelmaiho: Käytä 1-2 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan useammin.
  • Normaali, kuiva tai auringon vaurioittama iho: Käytä aluksi 2-3 kertaa viikossa ja tihennä käyttöväliä päivittäiseksi, mikäli iho ei reagoi epäsuotuisasti.

Levitä pieni määrä puhdistusgeeliä kasvoille kostein sormin. Vaahdota ja hiero hellävaraisin, pyörivin liikkein minuutin ajan. Huuhtele runsaalla vedellä ja taputtele kuivaksi pyyhkeellä. Suojaa iho auringolta käytön yhteydessä sekä viikon käytön jälkeen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää