search

Peter Thomas Roth
8% Glycolic Solutions Toner

53,10 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Peter Thomas Roth 8% Glycolic Solutions Toner on kevyesti kuoriva kasvovesi, joka sisältää 8% glykolihappoa ja taikapähkinäuutetta. Kasvoveden kuoriva vaikutus häivyttää juonteita ja ihohuokosia sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Taikapähkinäuut… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Peter Thomas Roth 8% Glycolic Solutions Toner

Peter Thomas Roth 8% Glycolic Solutions Toner on kevyesti kuoriva kasvovesi, joka sisältää 8% glykolihappoa ja taikapähkinäuutetta. Kasvoveden kuoriva vaikutus häivyttää juonteita ja ihohuokosia sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Taikapähkinäuute tasapainottaa ihon talin tuotantoa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Allantoiini, kamomilla ja aloe vera rauhoittavat ihoa ja Sodium PCA huolehtii ihon kosteutuksesta.

  • 8% glykolihappoa sisältävä kasvovesi
  • Uudistava ja ihoa tasoittava vaikutus
  • Taikapähkinäuute tasapainoittaa rasvoittuvaa ihoa
  • Miedosti kuoriva koostumus

Koko: 150 ml

Käyttö

Puhdista kasvot. Levitä kasvovettä pumpulilapulla kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Älä huuhtele. Käytä päivittäin tai tarvittaessa.

Muista aurinkosuoja: Tämä tuote sisältää hedelmähappoja, jotka lisäävät ihon aurinkoherkkyyttä ja kasvattavat ihon riskiä palamiseen. Suojaa iho auringolta vaatteilla, aurinkosuojavoiteilla ja vältä suoraa auringossa oleilua tämän tuotteen käytön aikana ja viikon käytön päättymisen jälkeen.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää