search

Peter Thomas Roth
Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask

68 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva kasvonaamio, jossa on virkistävä geelikoostumus. Jäätikköjärvestä peräsin oleva levä auttaa taistelemaan kuivuuden aikaansaamia vaurioita vastaan … Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva kasvonaamio, jossa on virkistävä geelikoostumus. Jäätikköjärvestä peräsin oleva levä auttaa taistelemaan kuivuuden aikaansaamia vaurioita vastaan elintärkeiden ravinteiden ja kosteutuksen avulla. Korealaiselta Jeju-saarelta peräisin oleva tee auttaa kuljettamaan elvyttävät ravinteet kuivalle iholle. Arktisen jäätikön Antarcticine-aktiiviaine auttaa muodostamaan iholle suojan ulkoisilta rasitteilta, jotka voivat edesauttaa ihon ikääntymistä ja kuivuudesta johtuvien juonteiden muodostumista sekä saada sitä kautta aikaan ryppyjä.

Kosteuttava naamio auttaa täytelöittämään ihoa ja häivyttämään siltä juonteita. Ihosta pehmeän, kosteutetun, kuulaan ja heleän näköinen.

Koko: 150 ml

Käyttö

Levitä runsas kerros naamiota puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele iho puhtaaksi viileällä vedellä. Käytä naamiota 2-3 kertaa viikossa tai tarvittaessa jopa päivittäin pitääksesi ihon kosteutettuna.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Peter Thomas Roth Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää