search

Peter Thomas Roth
Un-Wrinkle Peel Pads

76 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads -laput ovat hellävarainen ja tehokas tapa kuoria kasvojen iho. Laput hyödyntävät 20% allfa-, beta- ja gammahappoja sekä aminohappoja, jotka ovat peptidien rakennustarvikkeita. Yhdessä tehokkaiden kasviuutteiden … Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads -laput ovat hellävarainen ja tehokas tapa kuoria kasvojen iho. Laput hyödyntävät 20% allfa-, beta- ja gammahappoja sekä aminohappoja, jotka ovat peptidien rakennustarvikkeita. Yhdessä tehokkaiden kasviuutteiden ja antioksidanttien kanssa laput auttavat tekemään ihosta heleän, kirkaan ja kauniin näköisen. Laput sisältävät lisäksi kosteuttavia ainesosia, jotka suojaavat ihoa kuorinnan aikana. Kuorivat laput auttavat häivyttämään kasvoilta laajentuneita ihohuokosia, juonteita ja ryppyjä sekä tekemään ihosta pehmeämmän, sileämmän ja kiinteämmän näköisen.

Lappuja voidaan käyttää tavallisena kuorintatuotteena sekä valmistelemassa iho hoitotuotteille.

Koko: 60 lappua

Käyttö

Pyyhi kasvojen ja kaulan iho lapuilla päivittäin aamuisin ja/tai iltaisin. Lappuja voidaan käyttää myös dekolteella ja käden selkämyksillä. Anna lappujen sisältämien tehoaineiden vaikuttaa iholla 1-3 minuuttia ja huuhtele iho vedellä neutralisoidaksesi sen. Taputtele iho kuivaksi.

Laput saattavat saada iholla aikaan mietoa kihelmöintiä.

Jos ihosi on kuiva, käytä lappuja aluksi 1-2 kertaa viikossa ja lisää käyttökertojen määrää vähitellen 4-5 kertaan viikossa. Käytä lappuja 1-2 kertaa päivässä ihosta riippuen.

Normaalilla iholla lappujen käyttö voidaan aloittaa 3 kerralla viikossa ja käyttökertoja voidaan lisätä vähitellen. Käytä lappuja päivittäin kahdesti päivässä ihosta riippuen.

Rasvoittuvalla iholla lappuja voidaan käyttää heti päivittäin 1-2 kertaa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää