search

Pixi
DetoxifEYE Depuffing Eye Patches

Kerro ystävälle
Pixi DetoxifEYE Depuffing Eye Patches -silmänalusnaamio on tehokas apu turvotukseen. Kosteuttavat hydrogeelilaput asettuvat iholle tiiviisti ja tuovat herkälle silmänympärysiholle kosteutta ja pirteämmän tunnun. Silmänalusnaamio vähentää väsymyksen m… Lue täältä lisää

Pixi DetoxifEYE Depuffing Eye Patches

Pixi DetoxifEYE Depuffing Eye Patches -silmänalusnaamio on tehokas apu turvotukseen. Kosteuttavat hydrogeelilaput asettuvat iholle tiiviisti ja tuovat herkälle silmänympärysiholle kosteutta ja pirteämmän tunnun. Silmänalusnaamio vähentää väsymyksen merkkejä ja kosteuttaa ihoa.

  • Silmänalusnaamio
  • Kätevät hydrogeelilaput
  • Kosteuttava ja turvotusta vähentävä vaikutus

Koko: 30 kpl

Käyttö

Ota kaksi silmänalusnaamiota purkista spaattelin avulla. Aseta naamiolaput puhtaalle ja kuivalle iholle silmien alle. Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan.

Huom. Naamiolappu on kertakäyttöinen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa huhtikuussa