Pixi
Glow Mist

(26 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
23,50 €
23,50 €
Variantti : 80 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Kirkastava kasvosuihke väsyneelle, kosteusköyhälle iholle. Pixi Glow Mist kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee ihoa arganöljyn voimin. Iho tuntuu jälleen raikkaalta ja hehkuvalta!

  • Sopii kaikille ihotyypeille

Koko: 80 ml

Tuotenumero: 59923
Käyttö

Ravista pulloa. Suihki kasvoille ennen meikkiä tai pitkin päivää raikastamaan oloa.

Ainesosat

Butylene Glycol,Dipropylene Glycol,Betaine,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Aqua,Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil,1,2-Hexanediol,Panthenol,Niacinamide,Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Rosa Canina Fruit Oil,Persea Gratissima (Avocado) Oil,Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Mentha Arvensis Leaf Oil,Macadamia Integrifolia Seed Oil,Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,Pelargonium Graveolens Flower Oil,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil,Rose Flower Oil,Argania Spinosa Kernel Oil,Citrus Limon (Lemon) Peel Oil,Cymbopogon Schoenanthus Oil,Thymus Vulgaris (Thyme) Oil,Adenosine,Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil,Propolis Extract,peg/ppg-17/6 Copolymer,Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil.,Vetiveria zizanoides root oil,Illicium Verum (Anise) Fruit Extract,Tagetes Minuta Flower Oil,Elettaria Cardamomum Seed Oil

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Glow Mist

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut