Pixi
Glow Mud Cleanser

(15 Arvostelut)
Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,90 € Suos. hinta 26,50 €
15,90 € Suos. hinta 26,50 €
Variantti : 135 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Pixi Glow Mud Cleanser on hellävaraisen tehokas ihonpuhdistustuote, joka sisältää kevyesti kuorivaa glykolihappoa. Tuotteen savipohjainen ja heleyttävä koostumus syväpuhdistaa kasvojen ihon samalla kun hyaluronihappo, aloe vera sekä avokaadoöljy kosteuttavat ja ravitsevat sitä.

Koko: 135 ml

Tuotenumero: 62175
Käyttö

Levitä aamuin illoin pieni määrä puhdistustuotetta kostealle iholle. Hiero tuotetta iholle 30 sekunnin ajan välttäen silmänympärysihoa. Huuhtele iho puhtaaksi runsaalla vedellä. Käytä yhdessä Pixi Glow Tonic -kasvoveden kanssa saadakseksi parhaan lopputuloksen.

Tuote sisältää ihoa kevyesti kuorivaa glykolihappoa, minkä vuoksi suosittelemme suojaamaan ihon auringolta.

Ainesosat

Glycerin,Cetyl Alcohol,Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,Caprylyl Glycol,Sodium Hyaluronate,Xanthan Gum,Squalane,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Chlorphenesin,Ethylhexylglycerin,Glycolic Acid,Fragrance,Persea Gratissima (Avocado) Oil,Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil,Guar Gum,Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil,Diatomaceous Earth,Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil,Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract,Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil,Sodium Glycolate,Citric Acid.,Lauroamphocarboxyglycinate and Sodium Trideceth Sulfate,Anthemis Nobilis Flower (Chamomile) Extract,Hexylene Glycol (and) Fructose (and) Glucose (and) Sucrose (and) Urea (and) Dextrin (and) Alanine (and) Glutamic Acid (and) Aspartic Acid (and) Hexyl Nicotinate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Glow Mud Cleanser

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut