Pixi
Glow Peel Pads

(9 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
21,90 € Suos. hinta 35,95 €
21,90 € Suos. hinta 35,95 €
Variantti : 60Pcs
Katso myös
Tuotetiedot

Pixi Glow Peel Pads -kuorintalaput sisältävät 20% glykolihappoa, joka heleyttää ihoa. Ihohuokosia supistavat laput auttavat vähentämään ihon epäpuhtauksia ja häivyttämään juonteita. Tuotteen sisältämä E-vitamiini ja aloe vera hoitavat ja ravitsevat ihoa.

Koko: 60 kpl

Tuotenumero: 62189
Käyttö

Pyyhi kasvojen, kaulan ja dekolteen iho puhdistuksen jälkeen Pixi Glow Peel Pads -puhdistuslappuja käyttäen. Odota 2-3 minuuttia ja huuhtele iho puhtaaksi kylmällä vedellä neutralisoidaksesi tuotteen sisältämät hapot. Vältä silmänympärysihoa. Kevyt kihelmöinti iholla on normaalia.

Jos iholla ilmenee ärsytystä, huuhtele tuote välittömästi iholta runsaalla vedellä. Ota tarvittaessa yhteyttä lääkäriin. Suosittelemme suojaamaan ihon auringolta tuotteen sisältämän ihoa kevyesti kuorivan glykolihapon vuoksi.

Ainesosat

Glycerin,Sodium Ascorbyl Phosphate,Polysorbate 20,Phenoxyethanol,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Benzoic Acid,Retinyl Palmitate,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Ethylhexylglycerin,Water,Glycolic Acid,Sodium Hydroxide,Lactic Acid,Arginine,Aminomethyl Propanol,Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate,Salicylic Acid,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract,Ginkgo Biloba Leaf Extract,SD Alcohol 40-B,Propanediol,SODIUM CARBONATE,Rosa Damascena Flower Extract,Caprylhydroxamic Acid,Sodium Chloride.

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Glow Peel Pads

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut