Pixi
Lash Line Ink Eyeliner

(10 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Black Silk
Tuotetiedot

Rakastatko supertarkkoja silmänrajauksia? Siinä tapauksessa Pixi Lash Line Ink Eyeliner on tehty juuri sinulle! Tämä vedenkestävä, nestemäinen rajaus on uskomattoman helppo levittää sen ohuella, tussimaisella päällä. Kalligrafiamaisen kaunis lopputulos kestää luomilla jopa 12 tuntia suttaantumatta.

  • Ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja.

  • Dermatologisesti testattu.

Koko: 1ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 57785
Ainesosat

Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Citric Acid,Phenoxyethanol,Sodium Benzoate,Water (Aqua),PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Coco-Glucoside,Black 2 (CI 77266),Ammonium Hydroxide,Sodium Laureth-12 Sulfate,C11-15 Pareth-7,Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer,Iodopropynyl Butylcarbamate.

Katso lisää vastaavia kuin Lash Line Ink Eyeliner

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut