search

Pixi
LashLift 188

24,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Pixi LashLift 188 -ripsivärin kaksoisharjan avulla luot pitkät, kaarevat ja runsaat ripset, jotka avaavat katsetta. Ripsiväri sisältää ripsiä hoitavaa risiiniöljyä sekä ravitsevia ja vahvistavia polypeptidejä. Pantenoli kosteuttaa ja hoitaa ripsiä. Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Pixi LashLift 188

Pixi LashLift 188 -ripsivärin kaksoisharjan avulla luot pitkät, kaarevat ja runsaat ripset, jotka avaavat katsetta. Ripsiväri sisältää ripsiä hoitavaa risiiniöljyä sekä ravitsevia ja vahvistavia polypeptidejä. Pantenoli kosteuttaa ja hoitaa ripsiä.

Tekoripsimäisen lopputuloksen luovan ripsivärin pakkaus aukeaa kahdesta kohdasta: ylempien kierteiden alta paljastuu kapea, tarkkaa jälkeä tekevä ripsiharja, joka tavoittaa hennoimmatkin ripset. Kun ripsiväripakkauksen avaa alempien kierteiden kohdalta, tulee esiin ripsille runsautta tuova volyymiharja. Kun ripsivärin levittää ripsiin kahta erilaista harjaa käyttäen, syntyy tekoripsiä jäljittelevä lopputulos.

  • Väri: musta
  • Ripsiväri kaksoisharjalla
  • Pidentää, tuuheuttaa ja erottelee ripsiä
  • Tekoripsimäinen lopputulos
  • Ripsiä hoitava ja vahvistava koostumus

Käyttö

Levitä ripsiin ripsiväriä volyymia tuovalla isommalla ripsiharjalla. Täydennä lopputulosta levittämällä ripsiväriä kapeammalla ripsiväriharjalla alaripsiin sekä sisä- ja ulkonurkan ripsiin.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Pixi LashLift 188

Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää