Pixi
Lengthy Fiber Mascara

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Black 6.5 g
Tuotetiedot

Pixi Lengthy Fiber Mascara pidentää ja tuuheuttaa ripsiä välittömästi! Taivutettu ripsiväriharja levittää kuituja sisältävän ripsivärin tasaisesti silmäripsiin jättäen ne pehmeän ja kevyen tuntuisiksi. Ripsiä hoitava ja vahvistava koostumus sisältää E-vitamiinia, pantenolia ja kamomillaa.

  • Väri: Syvä musta

Koko: 6.5 g

Tuotenumero: 62197
Ainesosat

Glycerin,Phenoxyethanol,Stearic Acid,Polyisobutene,Cetearyl Olivate,Sorbitan Olivate,Titanium Dioxide,Aqua,Alcohol,Tocopheryl Acetate,Triethanolamine,Cetearyl Alcohol,Sorbitan Sesquioleate,Nylon-12,Beeswax,Hydroxyethylcellulose,Sodium Dehydroacetate,Panthenol,Acrylates Copolymer,CI 77499,Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax,PEG-90M,Nylon-6,Silica.,Polysorbate60,Anthemis NobilisFlower Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Lengthy Fiber Mascara

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut