search

Pixi
Make-Up Fixing Mist

24,10 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Ruusuvettä ja vihreää teetä sisältävä meikinkiinnityssuihke, joka pidentää kasvomeikin kestoa. Pixi Make-Up Fixing Mist suojaa ja pehmentää sekä auttaa samalla kiinnittämään meikin. Lue täältä lisää

On mukana kampanjassa:

Ihonhoito- ja aurinkotuotteet -15% kun ostat 50 eurolla
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Pixi Make-Up Fixing Mist

Ruusuvettä ja vihreää teetä sisältävä meikinkiinnityssuihke, joka pidentää kasvomeikin kestoa. Pixi Make-Up Fixing Mist suojaa ja pehmentää sekä auttaa samalla kiinnittämään meikin.

Koko: 80ml

Käyttö

Suihkuta meikin päälle ja anna pinnan kuivua. Voidaan käyttää myös ennen meikkiä pohjustajan tapaan tai pitkin päivää virkistämässä kasvojen ihoa.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Pixi Make-Up Fixing Mist

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Oikein hyvä kiinnityssuihke
2017-04-07 kirjoittanut: Elisa (ikä: 25-34, liiallisuuksia.fi)
Pixi Makeup Fixing Mist on perushyvä kiinnityssuihke, jossa on raikkaan kukkainen tuoksu. Suihke pidentää meikin kestoa ja jopa omalla, kuivalla ihollani ennaltaehkäisee T-alueen rasvoittumista ja saa meikin kestämään hikoilua paremmin. Valitettavasti päivän lopulla suihke aavistuksen kuivattaa ihoani poskipäiltä, mutta se on hyvin tuttu tunne kuivaihoiselle muutenkin. Normaalille iholle varmasti erinomaisen hyvä. :)
Suositeltu kenelle: Seka- ja/tai normaali-iholle
2 / 3 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
5/5Oiva ensimmäinen kiinnityssuihke
2019-03-14 kirjoittanut: Jasmine T (ikä: 25-34)
Ennen Pixin Make-Up Fixing Mist tuotetta en ollut kokeillut meikin kiinnityissuihkeita, mutta ystäväni suosituksesta tämän ostin. On toiminut ainakin kevyessä arkimeikki käytössä todella hyvin. Ennen rasvoittuneet t-alueet ja nenänpielet, joilta meikki helposti lähti päivän mittaan näyttävät vielä 7-8 tunnin jälkeen juuri meikatuilta. Tästä tuli uusi luottotuotteeni ja on minulla lähes päivittäisessä käytössä!
Suositeltu kenelle: Kaikille
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
1/5Kamala tuoksu
2017-04-11 kirjoittanut: Ellinoora (ikä: 25-34)
En pääse tämän tuotteen tuoksusta yli. Tuoksuu todella voimakkaasti hajuvesimäisen ruusuiselta. Lisäksi kun tätä on suihkuttanut kasvoille ja silmät aukaisee liian nopeasti kuviteltuaan, että kaikki pisarat ovat leijailleet jo tiehensä, niin tämä kirveli omilla silmilläni. Muuten tuote toimii ja pidentää meikin kestoa rasvoittuvalla iholle. En vaan pääse tuoksun yli.
Suositeltu kenelle: En kenellekkään
1 / 3 käyttäjää koki tämän tuotearvostelun hyödylliseksi.
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää