search

Pixi
Mesmerizing Mineral Palette Copper Peach

23,70 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Kuusi silkkisen sileää, kaunista luomiväriä yhdessä paletissa! Pixi Mesmerizing Mineral Palette Copper Peach sisältää ihania kuparin, persikan ja ruskean sävyjä, jotka sopivat kauniisti yhteen. Voit käyttää värejä luomella yksinään tai yhdistellä nii… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Pixi Mesmerizing Mineral Palette Copper Peach

Kuusi silkkisen sileää, kaunista luomiväriä yhdessä paletissa! Pixi Mesmerizing Mineral Palette Copper Peach sisältää ihania kuparin, persikan ja ruskean sävyjä, jotka sopivat kauniisti yhteen. Voit käyttää värejä luomella yksinään tai yhdistellä niitä mielesi mukaan. Tällä paletilla taiot sekä arki- että juhlameikin hetkessä!

  • Mukana kaksipäinen applikaattori (10.5 cm)

Koko: 5.76 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Pixi Mesmerizing Mineral Palette Copper Peach

Keskimääräinen arvosana (3.5): 3,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää