search

Pixi
Nail Colour, 039 Vivid Coral

Kerro ystävälle
Pixi Nail Colour -kynsilakat ovat siististi ja uskomattoman tasaisesti levittyviä värikkäitä kynsilakkoja, joiden koostumus ennaltaehkäisee kynsien katkeilua. Lakassa on UV-suoja, joka estää värin haalistumista. Ei sisällä tolueenia, formaldehydiä ta… Lue täältä lisää

Pixi Nail Colour, 039 Vivid Coral

Pixi Nail Colour -kynsilakat ovat siististi ja uskomattoman tasaisesti levittyviä värikkäitä kynsilakkoja, joiden koostumus ennaltaehkäisee kynsien katkeilua. Lakassa on UV-suoja, joka estää värin haalistumista. Ei sisällä tolueenia, formaldehydiä tai DBP:tä.

Väri: Kirkas koralli

Koko: 7 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Pixi Nail Colour, 039 Vivid Coral

Keskimääräinen arvosana (5.0): 5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa huhtikuussa