Prada
Luna Rossa

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : After Shave Lotion 125 ml
Tuotetiedot

Prada Luna Rossa After Shave Lotion on parranajon jälkeen käytettävä emulsio, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Voiteessa on tuttu Prada Luna Rossa -tuoksu, joka sopii hyvin yhteen hajuveden kanssa.

Prada Luna Rossa on tuoksu vahvalle ja dynaamiselle miehelle, joka nauttii adrenaliinintäyteisistä urheilulajeista. Tyylikäs ja mieleenpainuva tuoksu on yhtä aikaa moderni ja klassinen. Aromaattisen raikas ja mausteinen tuoksu yhdistelee pomeranssia, laventelia, viherminttua ja myskimalvaa.

Koko: 125 ml

Tuotenumero: 30444
Ainesosat

Glycerin,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Linalool,Aqua,Parfum,Citral,Coumarin,Limonene,Bisabolol,Geraniol,Citronellol,Menthol,Xylitol,Allantoin,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract,Alpha-Isomethyl Ionane,Alcohol Denat,butylphenyl methyl propional,Ethylhexyl Methoxcinnamate,Alcohol Of Vegetal Origin 68% Vol

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Luna Rossa

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.