search

LEHDISTÖ JA MEDIA

Eleven Finland Oy on ruotsalaisen Eleven AB:n tytäryritys. Eleven AB on Pohjoismaiden suurin kauneudenhoidon verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu hajuvesiä, kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja paljon muuta kauneuteen liittyvää. Teemme mielellämme yhteistyötä lehdistön, bloggaajien ja sosiaalisen median vaikuttajien kanssa.

Lehdistön tai median edustajana voit ottaa yhteyttä suoraan tämän sivun lopussa mainittuun yhteyshenkilöön tai tilata säännöllisesti ilmestyvän lehdistötiedotteemme seuraten alla olevia ohjeita.

LEHDISTÖTIEDOTE

Lähetämme säännöllisesti mediatiedotteen, joka sisältää tietoa uutuuslanseerauksista, ajankohtaisista tuotepoiminnoista ja mahdollisuuksista yhteistyöhön kanssamme. Lehdistötiedote lähetetään sähköpostitse. Jotta voit vastaanottaa lehdistötiedotteen, Eleven tarvitsee sähköpostiosoitteesi.

Liity PR-listalle:
1. Lehdistötiedotteen voit tilata lähettämällä sähköpostiosoitteesi sivun alaosassa mainitulle yhteyshenkilölle.
2. Mainitse viestissäsi, että haluat liittyä lehdistötiedotteen postituslistalle.
3. Näin tekemällä hyväksyt, että sähköpostiosoitteesi tallennetaan järjestelmäämme ja sinulle lähetetään lehdistötiedote.

Tallennettuihin sähköpostiosoitteisiin sovelletaan tietosuojaselostetta ja tiedot salataan. Tietoihin on pääsy ainoastaan niillä Elevenin työntekijöillä, jotka tarvitsevat tietoja työssään. Lehdistötiedotteen tilaamisen voi peruuttaa milloin tahansa ottamalla yhteyttä viestin lähettäjään tai tämän sivun alaosassa mainittuun yhteyshenkilöön.

Yhteyshenkilö

Elisa Salama
Marketing Manager
elisa.salama@eleven.fi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää