REF Stockholm
Colour Boost Masque

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Brilliant Pink 200 ml
Tuotetiedot

REF. Colour Boost Masque on sävytettävä hiusnaamio, joka elävöittää hiusväriä. Hiusnaamion hoitava ja ravitseva koostumus sisältää väripigmenttejä, jotka kiinnittyvät hiusten pintaan ja tuovat niille kaunista sävyä. Hoitonaamio jättää hiukset kevyen tuntuisiksi, helpommin käsiteltäviksi ja luonnollisen kiiltäviksi.

Kosteuttava koostumus sisältää karitevoita sekä avokado- ja arganöljyjä, jotka ravitsevat hiuksia. Kvinoan proteiini tarjoaa hiuksille välttämättömiä aminohappoja, joiden ansiosta hiuksista tulee terveemmän ja vahvemman tuntuiset. Colour Preserve System -koostumus hyödyntää auringonkukan siemenuutetta, joka tuo hiuksille luonnollista suojaa UV-säteilyltä auttaen hiusväriä säilymään pitkään kauniina ja kiiltävänä.

  • Sopii käytettäväksi sekä värjätyissä että värjäämättömissä hiuksissa

  • Saatavilla useita sävyjä

  • Pysyy hiuksissa 2-3 pesukertaa hiuslaadusta riippuen

Koko: 200 ml

Käyttö

Levitä hiusnaamiota puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset hellästi saadaksesi naamion levittymään niihin tasaisesti. Anna naamion vaikuttaa hiuksissa 3-15 minuuttia ja huuhtele hiukset.

Tuotenumero: 38353

Katso lisää vastaavia kuin Colour Boost Masque

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut