REN
Tamanu High Glide Shaving Oil

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 50 ml
Tuotetiedot

Runsaasti kasvipohjaisia ainesosia sisältävä parranajoöljy. REN Tamanu High Glide Shaving Oil auttaa terää liukumaan iholla vaivattomasti ja rauhoittaa samalla punoitusta. Tamanu-öljy paitsi liukastuttaa ihoa, myös ravitsee sitä. Öljy huuhtoutuu iholta pois helposti eikä jätä sitä rasvaiseksi.

Koko: 50 ml

Tuotenumero: 55877
Käyttö

Levitä pieni määrä kosteille kasvoille. Muotoile parta terällä/höylällä ja huuhtele.

Ainesosat

Linalool,Limonene,Parfum (100% Natural Fragrance),Cetearyl Octanoate (Source Palm Oil),Bisabolol (Source Chamomile),Tocopheryl (Vitamin E),Sesamum Indicum (Sesame Oil),Laureth 3 (Source Coconut Oil),Cocos Nucifera (Coconut Oil),Tribehenin (Source Rape Seed Oil),Glyceryl Behenate (Source Rape Seed Oil),Calophyllum Inophyllum (Tamanu Oil),Geraniol (1).(1) Source 100% Natural Fragrance).

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkitynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Tamanu High Glide Shaving Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.