search

rms beauty
UnCover Up

38,60 €
Valitse tuote
  • nr 00

38,60 €
  • nr 11

38,60 €
  • nr 22

38,60 €
  • nr 33

38,60 €
  • nr 44

38,60 €
Kerro ystävälle
rms beauty UnCover Up -meikkivoiteen kevyt, kosteuttava ja ihoa hoitava koostumus auttaa piilottamaan punaisuutta ja häivyttämään ihohuokosia. Voidemainen, mineraalipigmentteja sisältävä meikkipohjatuote sulautuu ihoon kauniisti luoden sille luonnoll… Lue täältä lisää

rms beauty UnCover Up

rms beauty UnCover Up -meikkivoiteen kevyt, kosteuttava ja ihoa hoitava koostumus auttaa piilottamaan punaisuutta ja häivyttämään ihohuokosia. Voidemainen, mineraalipigmentteja sisältävä meikkipohjatuote sulautuu ihoon kauniisti luoden sille luonnollista ja tasaista peittoa. Monipuolinen, ihoa suojaava tuote sopii käytettäväksi sekä meikkivoiteena että peiteaineena.

  • Sisältää sertifioituja luomuöljyjä ja -vahoja

Koko: 5.67 g

Käyttö

Levitä tuotetta ohuesti sormin tai siveltimellä. Voit käyttää tuotetta koko kasvoille tai vain peittämistä tarvitseville ongelma-alueille.

Ingredients

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

rms beauty UnCover Up

Keskimääräinen arvosana (4.5): 4,5/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
4/5Maineensa veroinen kulttituote
2018-08-15 kirjoittanut: Minttu
Olin kuullut tuotteesta paljon hyvää. Päätin kokeilla ja totesin saman. Helppo käyttää, levittyy parhaiten sormilla, peittää punaisuutta melko hyvin. Olin kuullut myös tämän olevan helposti rasvoittuva t-alueella, minkä totesin myös aivan todeksi. Tämä kulkee helposti käsilaukusa mukana.
Suositeltu kenelle: Kuiva tai normaali iho, rasvoittuvalle varauksella
Mitä mieltä sinä olet? Kirjaudu sisään äänestääksesi
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää