search

Rodial
Pink Diamond Lifting Face Mask

Kerro ystävälle
Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask -kangasnaamiot tuovat ihonhoitoon ylellistä hemmottelua. Korealaisista naamioista inspiraationsa saaneet kasvonaamiot valmistelevat ihon niihin erityisiin hetkiin, kun ihon tahtoo näyttävän aivan erityisen hyvält… Lue täältä lisää

Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask

Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask -kangasnaamiot tuovat ihonhoitoon ylellistä hemmottelua. Korealaisista naamioista inspiraationsa saaneet kasvonaamiot valmistelevat ihon niihin erityisiin hetkiin, kun ihon tahtoo näyttävän aivan erityisen hyvältä.

Bioselluloosasta valmistetut kangasnaamiot ovat kuin kasvoja virkistävä toinen iho. Niiden kuidut lukitsevat iholle välittömästi kosteutta ja mahdollistavat aktiiviaineiden imeytymisen syvälle. Greippiä, timanttipuuteria ja ihoa napakoittavia peptideja hyödyntävät naamiot kohottavat, kosteuttavat ja kirkastavat ihoa välittömästi saaden sen näyttämään heleämmältä ja nuorekkaammalta.

Pakkaus sisältää 8 yksittäispakattua kangasnaamiota (8 x 20 g).

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 20-30 minuuttia. Hiero kasvoille jäänyt seerumi lopuksi iholle.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää