search

Rodial
Pink Diamond Lifting Face Mask

173,60 €
Kerro ystävälle
Lisää toivelistalle
Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask -kangasnaamiot tuovat ihonhoitoon ylellistä hemmottelua. Korealaisista naamioista inspiraationsa saaneet kasvonaamiot valmistelevat ihon niihin erityisiin hetkiin, kun ihon tahtoo näyttävän aivan erityisen hyvält… Lue täältä lisää
Lähetetään arkisin vuorokaudessa

Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask

Rodial Pink Diamond Lifting Face Mask -kangasnaamiot tuovat ihonhoitoon ylellistä hemmottelua. Korealaisista naamioista inspiraationsa saaneet kasvonaamiot valmistelevat ihon niihin erityisiin hetkiin, kun ihon tahtoo näyttävän aivan erityisen hyvältä.

Bioselluloosasta valmistetut kangasnaamiot ovat kuin kasvoja virkistävä toinen iho. Niiden kuidut lukitsevat iholle välittömästi kosteutta ja mahdollistavat aktiiviaineiden imeytymisen syvälle. Greippiä, timanttipuuteria ja ihoa napakoittavia peptideja hyödyntävät naamiot kohottavat, kosteuttavat ja kirkastavat ihoa välittömästi saaden sen näyttämään heleämmältä ja nuorekkaammalta.

Pakkaus sisältää 8 yksittäispakattua naamiota (8 x 20 g).

Käyttö

Aseta kangasnaamio puhdistetulle kasvojen iholle ja anna sen vaikuttaa 20-30 minuuttia. Hiero kasvoille jäänyt seerumi lopuksi iholle.

JAA SUOSIKKISI
Lataa kuvasi ja inspiroi muita #elevenbeauty
SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää myös näistä tuotteista
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa helmikuussa