Ryhmät

Bobbi Brown -huulipunat ja -kiillot

Bobbi Brown -huulipunat ja -kiillot

Bobbi Brown -huulimeikit tuovat muuten hillittyyn kokonaisuuteen piristävää väriä. Ihastuttavan keveät koostumukset ja herkulliset sävyt varmistavat, että näihin huulipuniin ja huulikiiltoihin on helppo pihkaantua pysyvästi.

Kokeile näitä Bobbi Brown -huulipunia:

  • Bobbi Brown Crushed Liquid Lipstick on nestemäinen huulipuna, joka ei tunnu huulilla kuivalta. Huulikiiltomainen koostumus hoitaa huulia ja verhoaa ne houkuttelevan kiiltävään sävyyn, joka kuluu tasaisesti. Kätevä applikaattori helpottaa levitystä.
  • Bobbi Brown Crushed Lip Color -huulipuna on uudistettu versio perinteisestä mattahuulipunasta, sillä se asettuu huulille mattapintaisena, mutta tuntuu painottoman kevyeltä, eikä kuivata huulia. Täydellinen valinta herkkään, luonnollisen keveään tyyliin.
  • Klassikkohuulipuna Bobbi Brown Luxe Lip Color on kuorinut aroista punaajista esiin lukuisia huulipunafaneja, eikä sen mattapintainen sisarus Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color jää kisailussa pekkaa pahemmaksi. Näistä on helppo aloittaa.
  • Bobbi Brown Extra Lip Tint -huulisävyte sopii naturellin no makeup -tyylin ystävälle, joka haluaa ensisijaisesti kosteuttaa huulia ja kenties sävyttää huulia aavistuksen, mutta kaipaa lopputulosta, joka ei näytä meikatulta. Myydyimpiä tuotteita koko brändiltä!