Ryhmät

Bobbi Brown -meikkivoiteet ja -puuterit

Bobbi Brown -meikkivoiteet ja -puuterit

Bobbi Brown -meikkivoiteet tunnetaan laajasta värivalikoimasta ja ihoa imartelevista koostumuksista. Paras meikkivoide antaa kokemuksen painottomuudesta, eikä kiristä tai kulu päivän aikana. Meikkivoiteen koostumus on taika, jonka eteen meikkitaiteilija Bobbi Brown on antanut parastaan. Bobbi Brown -meikkivoiteet ja -peitevoiteet kaunistavat ihoa ilman liian meikattua lopputulosta, mutta peittävät kaiken, mitä pitää.

Näin teet helpon ja kauniin viimeistellyn Bobbi Brown -meikkipohjan:

  • Levitä kasvoille oikea pohjustusvoide: Suosittelemme korkean suojakertoimen Bobbi Brown Primer Plus Protection SPF50 -pohjustajaa, joka toimii myös sellaisenaan, ilman meikkiä.
  • Valitse meikkivoide. Kevyt ja heleä koostumus kuten Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15 luo luonnollisen meikkipohjan ja Bobbi Brown Skin Foundation Stick -meikkivoide tarjoaa peittävämmän ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Suosituin meikkivoide Bobbi Brown Skin Foundation SPF15 palvelee molempia tarpeita ja sitä on helppo kerrostaa.
  • Lisää tarvittaessa peitevoide ja kiinnitä meikki puuterilla. Muista, että vähemmän on enemmän, kun tavoitellaan huolettoman hienostunutta Bobbi Brown -meikkiä.
  • Valitse heleyttävä poskipuna. Neutraalin sävyiset Bobbi Brown Blush -poskipunat varmistavat, että lopputulos on aina heleän chic, etkä voi valita sävyä väärin.
  • Sipaise halutessasi korostuspuuteri poskipäille ja kulmaluulle ja anna ihosi ansaita sille kuuluva huomio. Bobbi Brown Shimmerbrick Compact on yksi tunnetuimmista Bobbi Brown -tuotteista ja mukautuu sekä vaaleampaan talvi-ihoon, että päivettyneeseen kesähipiään. Mikäli haluat hehkua vielä hienovaraisemmin, valitse uusi Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder -korostuspuuteri, jonka läpikuultava koostumus korostaa kasvojen korkeimpia kohtia kutkuttavan kauniisti, ilman kimmellystä.