Ryhmät

Nantucket Briar

Crabtree & Evelyn Nantucket Briar

Crabtree & Evelyn on perustettu vuonna 1972 pieneksi perheyritykseksi. Sittemmin tämän saippuoihin erikoistuneen tuotemerkin matka on kulkenut kansainväliseksi luksuskosmetiikan brändiksi. Tänä päivänä Crabtree & Evelynin ylellisiä ihonhoitotuotteita myydään yli 65 maassa, mutta ajatus tuotteiden taustalla on yhä sama: tutkia tuoksuja ja aineosia ennakkoluulottomasti ja valita niistä käyttöön vain parhaat.

Crabtree & Evelynin tuotteet perustuvat luonnollisiin ainesosiin, joten jokainen tuote sisältää runsaan määrän hedelmä-, kukka- ja kasviuutteita. Jo kauan ennen kuin luonnonmukaisuus ja hyvinvointi olivat valtavirran trendejä, Crabtree & Evelyn panosti tuotteissaan luonnon omiin ainesosiin ja aromaterapeuttisiin tuoksuyhdistelmiin. Yhä edelleen brändin kehitystyö perustuu uusiin löytöihin kasviainesosien saralla.

Crabtree & Evelynin valikoima pitää sisällään arjen ylellisiä, kauniita tuotteita. Käsivoide, suihkugeeli, kynsilakka, vartalovoi ja -kuorinta voivat olla ihanan tuoksuisia ja kauniisti muotoiltuja. Tuoksumaailmat ovat selkeästi toisistaan poikkeavat tarjoten kirpeitä hedelmätuoksuja ja yrttisiä, puutarhuria innoittavia tuoksuja.

Makeutta etsivälle Tarocco Orange -sarja on täydellinen yhdistelmä veriappelsiinia, eukalyptusta ja salviaa kun taas kukkien ystävä valitsee hempeän Iris-tuoksun. Esteetikko päätyy ehdottomasti johonkin lahjapakkauksista, joiden ulkokuori ja sisältö sopivat toisiinsa saumattomasti. Miten olisi vaikkapa puutarhurin unelmalahja, Gardener's Mini 60 Second Fix for Hands?

Suodata