Ryhmät

FOREO LUNA 2

FOREO on aivan uudenlainen tapa hoitaa ihoa!

FOREO on ensimmäinen kasvojenpuhdistusharja, joka käyttää T-Sonic™-pulssia ihon käsittelyyn. Innovatiivisen teknologian ansiosta harja on yhtäaikaa sekä hellävarainen että tehokas, minkä ansiosta ihosta tulee pehmeä, sileä ja puhdas. Innovatiivinen ihonpuhdistuslaite auttaa myös ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä. Pehmeästä silikonista muotoiltu puhdistusharja syväpuhdistaa, poistaa kuolleet ihosolut ja saa kasvot hehkumaan. Materiaalinsa ansiosta laite on jopa 35 kertaa tavallista kasvoharjaa hygieenisempi käyttää!

Tukholmassa perustettu, kansainvälinen FOREO keskittyy tuotteissaan uusimpiin keksintöihin ja innovaatioihin. FOREO-instituutin lukuisat erikoisasiantuntijat kehittelevät jatkuvasti uusia tapoja hoitaa ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä kehitystyö määrittää kauneudenhoidon alaa monta vuotta eteenpäin ja takaa korkealaatuiset, toimivat tuotteet.

Valitse FOREO-laite oman ihotyyppisi mukaan ja ihastu! Tutustu myös ainutlaatuisiin FOREO-hammasharjoihin, jotka toimivat samalla edistyksellisellä teknologialla.