Ryhmät

FOREO UFO

FOREO UFO

Ihonhoidon tulevaisuus on saapunut! FOREO UFO on edistyksellinen ihonhoitolaite, jonka avulla teet ammattitasoisen kasvohoidon nopeasti kotona vain 90 sekunnissa kämmeneen mahtuvaa laitetta hyödyntäen. Perinteiset, aikaa vievät kasvonaamiot ja jopa hoitolassa tehtävät kasvohoidot haastava laite toimii yhdessä kännykkään ladattavan sovelluksen kanssa ja sen avulla on mahdollista toteuttaa kolme erilaista valohoitokäsittelyä, jotka pohjautuvat erilaisiin LED-valoihin:

  • Punainen LED-valo hoitaa ihoa anti-age-vaikutteisesti
  • Vihreä LED-valo auttaa kirkastamaan ihoa
  • Sininen LED-valo auttaa hoitamaan epäpuhdasta ihoa vähentämällä tulehduksia aikaansaavia aknebakteereja

FOREO UFO on suunniteltu käytettäväksi yhdessä aamukäyttöön tarkoitettujen Make My Day -naamiolappujen ja Call It A Night -naamiolappujen kanssa. Laite hyödyntää LED-valojen lisäksi muista FOREO-laitteista tuttua, ihoa rentouttavasti hierovaa T-Sonic-värähtelyä, joka auttaa kuljettamaan LED-valon syvemmälle iholle, naamiolappujen aktiiviaineiden imeytymistä tehostavaa lämpöteknologiaa sekä kylmäteknologiaa, joka auttaa vähentämään kasvojen turvotusta, supistamaan laajentuneita ihohuokosia ja verisuonia sekä kiinteyttämään ihoa.

Toisiaan tukeva LED-valo, värähtelyteknologia ja lämpö mahdollistavat kattavan kasvohoidon vain 90 sekunnissa koska tahansa ja mikä parasta, voit muokata rutiinin aina juuri oman ihosi tarpeisiin sopivaksi kätevän kännykkäsovelluksen avulla.

Mitä eroa on FOREO UFO- ja FOREO UFO Mini -laitteilla?

Molemmat laitteet tarjoavat mahdollisuuden hoitaa ihoa kolmen eri LED-valon avulla, mutta siinä missä FOREO UFO hydyntää sekä kylmäterapiaa että lämpöterapiaa, puuttuu FOREO UFO Mini -laitteesta mahdollisuus kasvojen punoitusta ja turvotusta hoitavaan kylmäterapiaan. Tämän vuoksi laitetta ei ole mahdollista yhdistää kaikkiin FOREO-naamiolappuihin.