Ryhmät

ghd x Lulu Guinness

ghd x Lulu Guinness

Kaksi ikonista brittiä yhdessä hyvän puolesta! Laadukkaista hiustenmuotoilulaitteista tunnettu ghd ja muotisuunnittelija Lulu Guinness ovat luoneet yhteistyössä tuotekokoelman, jonka avulla tuetaan rintasyövän vastaista taistelua. Jokaisen ghd x Lulu Guinness -kokoelman tuotteen myynnistä lahjoitetaan 10 euroa rintasyöpäjärjestölle.

  • ghd Air by Lulu Guinness -hiustenkuivaajassa on Lulu Guinessin suunnitelemat visuaaliset yksityiskohdat, mutta itse laite on muuten sama tuttu ghd Air Hair Professional Dryer -hiustenkuivaaja, joka on ollut sekä ammattilaisten että kuluttajien suosikkeja jo pitkään. Hiustenkuivaaja yhdistää tyylikkään muotoilun ja uskomattoman tehokkuuden - kaikki mitä tarvitset täydellisen kiiltävään ja salonkilaatuiseen lopputulokseen!

  • ghd Gold Professional Styler by Lulu Guinness -muotoiluraudassa on niin ikään Lulu Guinessin suunnitelemat visuaaliset yksityiskohdat, mutta itse laite on muuten jo entuudestaan tuttu ghd Gold Professional Styler -suoristusrauta. Klassisen ghd Gold Professional Styler -muotoiluraudan edistyksellisempi versio takaa aiempaa paremman suorituskyvyn, joka mahdollistaa helpon ja vaivattoman hiustenmuotoilun. Muotoilurauta on käyttövalmis jo 25 sekunnissa ja sen paranneltu, ergonominen muotoilu helpottaa hiusten suoristamista ja kihartamista. Kaksi uuden sukupolven lämpösensoria takaavat, että lämpötila pysyy aina hiustenmuotoilulle optimaalisena.

Suodata