Ryhmät

Healing Nourish

L'ANZA Healing Nourish

L'ANZA on hiustuotteiden ehdotonta eliittiä! Jo perustamisestaan asti L'ANZA on ollut muita edellä: ensimmäiset yksilölliset tuotteet eri hiustyypeille ja tehokas keratiiniin perustuva teknologia loivat perustan menestyvälle hiustuotemerkille. Alati uudistuvan brändin tuotteet ovat jatkuvasti markkinoiden seuratuimpia yhä tänä päivänä, ja myös suosittu Keratin Healing -sarja on edelleen olemassa.

Inspiraation tuotteisiinsa L'ANZA saa omilta hiusmuotoilijoiltaan. Muotoilijat ovat oman alansa huippuosaajia, jotka ovat perillä viimeisimmistä uudistuksista ja trendeistä. Merkille on itsestäänselvää, että tuotteen on toimittava yhtä hyvin sekä ammattilaisen käsissä että kuluttajan omassa kotikäytössä. Tehokkaat, huippulaatuiset kasviperäiset ainesosat tekevät L'ANZAn tuotteista erityistä hiustuotteiden eliittiä.

L'ANZAn hoito- ja muotoilutuotteista jokainen löytää varmasti omansa. Oil Keratin -sarja kohdentaa tehonsa kärsineisiin, vaurioituneisiin hiuksiin ja hennot hiukset saavat apua Healing Volume - ja Healing Strength -sarjoista. Karhean hiuksen paras ystävä on Healing Smooth -linja unohtamatta saman linjan muotoilutuotteita. Oireileva päänahka talttuu Healing Remedy -hoidolla ja kiharat saavat lisää elinvoimaa Healing Moisture -sarjasta.

Valitse omat suosikkisi ja koukutu L'ANZAan!

Suodata