G9SKIN
3D Volume Gum Mask GWP

Tämä on tuotelahja, jota ei voi ostaa erikseen.
Tämä on tuotelahja, jota ei voi ostaa erikseen.
Tuotetiedot

G9SKIN 3D Volume Gum Mask GWP

Ostaessasi Virve Fredman Täydellinen iho - opas korealaiseen ihonhoitoon -kirjan saat lahjaksi G9SKIN 3D Volume Gum Mask -kangasnaamion.

G9SKIN 3D Volume Gum Mask -kangasnaamio kosteuttaa, ravitsee ja silottaa kasvojen ihoa 3D-muotoiltua kangasta hyödyntäen. Kangasnaamion kankaan ohuet kuidut tuntuvat iholla silkkisiltä ja asettuvat kasvoja vasten niin tiiviisti, että naamio pysyy kasvoilla ongelmitta, vaikka sen vaikutusaikaa ei viettäisikään vaakatasossa. Kangasnaamio ei sisällä synteettisiä säilöntäaineita vaan kesityy ravitseviin, iholle hyvää tekeviin ainesosiin.

Kangasnaamio auttaa lisäämään ihon täyteläisyyttä samalla kun se heleyttää ihoa sekä häivyttää siltä juonteita ja ryppyjä. Kangasnaamion hoitonesteen sisältämät aniksen ja fenkolin uutteet sekä rohtosammakonputki (Centella Asiatica) tuovat iholle suojaa. Karitevoi ja keramidit auttavat lukitsemaan iholle kosteutta pitkävaikutteisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Yksi lahja per asiakas. Tarjous on voimassa niin kauan kuin lahjoja riittää. Näet lahjan automaattisesti ostoskorissasi, kun tilauksesi täyttää lahjaan oikeuttavat ehdot.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.