Ryhmät

Lancôme French Temptation Spring 2018 Collection

Lancôme French Temptation Spring 2018 Collection

Lancômen kevään 2018 kokoelma on suorastaan herkullinen! Kokoelmassa vuorottelevat keväisen pastelliset sävyt ja myös kesään sopivat punaiset, vihreät ja raikkaan kultaiset värit. Kontrastisuus ja luovuus ovat Lancômen kevään inspiraation lähteinä ja tänä vuonna poskipunan voi levittää ohimoille asti. Katso alta vinkit meikkeihin makeilla kokoelmatuoteilla.

Rohkea ranskatar - Tartu pastelliseen Ombre Hypnôse Mini Chubby -luomivärikynään ja värjää luomet kauttaaltaan yhdellä sävyllä. Häivyttele väriä hieman sormella taputellen ja lisää ripsiväri. Kevään yksinkertaisin statement-meikki on valmis!

Persoonallinen poskipuna - Le Teint Macaron Blush & Blender Duo Coral Whipped ja Le Teint Macaron Blush & Blender Duo Rose Whipped ovat ihania, macaron-leivoksen muotoisia poskipunia. Voidemainen poskipuna on helppo levittää ja häivyttää pakkauksen mukana tulevalla, niin ikään leivoksen muotoisella meikkisienellä. Aloita poskipunan levittäminen poskipunan korkeimmasta kohdasta ja häivytä rohkeasti kohti hiusrajaa. Uusi poskipunan paikka näyttää freesiltä ja trendikkäältä.

Luovat luomivärileikit - Les Toppings Eye Palette on kuin juhlapöydän näyttävin kermakakku. 10 voidemaista luomiväriä tarjoavat yllätyksen toisensa perään: kokeile esimerkiksi yhdistää vastavärejä (suosikkiyhdistelmämme on sininen ja oranssi!) tai sipaise kahta sävyä toistensa päälle. Tämän luomiväripaletin kanssa leikki ja kokeilut ovat sallittuja.