Ryhmät

MAC Pohjustus & Ihonhoito

MAC Pohjustus & Ihonhoito

MAC-pohjustustuotteet ja ihonhoitotuotteet varmistavat, että meikki pysyy paikoillaan niin pitkään kuin on tarpeen. Ihotyypin mukaan valittu meikinpohjustustaja varmistaa, että iho näyttää tasaiselta ja että meikki kiinnittyy iholle kauniisti. Viimeistele meikkauselämys ammattikäyttöön suunnitelluilla ihonhoitotuotteilla ja kun on viimein aika käpertyä yöpuulle, MAC-puhdistusöljy auttaa poistamaan meikin tehokkaasti ja hellävaraisesti. MAC Cosmetics Cleanse Off Oil, katsomme sinua.

Suosituimmat MAC-pohjustajat

Silmämeikin pohjustamisessa voit luottaa MAC Cosmetics Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base -primeriin, joka on peitonnut tieltään monet tunnetummat kilpailijat. Levitä läpinäkyvä silmämeikinpohjustaja kuivalle ja puhtaalle iholle sormin ja muista, että pieni määrä riittää. Tämän primerin kanssa silmämeikkisi pysyy virheettömänä jopa kokonaisen vuorokauden!

Huulimeikin kestoa pidentää MAC Cosmetics Prep + Prime Lip -huulimeikin pohjustaja, joka tasoittaa huulen pintaa, kiinnittää huulimeikin ja ehkäisee huulipunan karkailua. Ehdoton apulainen mattahuulipunan kaveriksi!

Tutustu myös auringolta suojaavaan MAC Cosmetics Prep + Prime Face Protect Lotion SPF 50 -pohjustajaan ja hohtoa tuovaan MAC Cosmetics Strobe Cream -kulttiklassikkoon. Täydellisen koukuttavan MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ -kosteussuihkeen ehkä jo omistatkin?

Kokeile näitä MAC-ihonhoitotuotteita

Tehokkaasti ravitseva MAC Cosmetics Prep + Prime Essential Oils Stick -öljy on pakattu kätevään puikkomuotoon, josta sitä on helppo sipaista kuiviin kohtiin kuten poskipäille ja huulille. Epäpuhtaalle iholle suosittelemme puhdistavaa MAC Cosmetics Mineralize Reset & Revive Charcoal Mask -kasvonaamiota, jonka avulla iho virkistyy ja sen heleys palautuu. Kuivan ihon MAC-pelastaja on meikin alle sopiva MAC Cosmetics Prep + Prime Moisture Infusion -kosteusseerumi, joka hellii ihoa elintärkeillä kosteuttavilla ja suojaavilla ainesosilla.

Suodata