Ryhmät

MAC Meikkisiveltimet

MAC Meikkisiveltimet

MAC-siveltimet tunnetaan pitkäikäisyydestä ja monipuolisuudesta, johon luottavat sekä ammattimeikkaajat että tavalliset käyttäjät. Kaikki MAC-siveltimet tehdään käsityönä. Siveltimet valmistetaan pehmeästä synteettisestä kuidusta ja tarkkaan valitusta puusta niin, että siveltimiä on mukava pitää kädessä ja liikuttaa iholla. Laadukkailla siveltimillä meikkaaminen on ilo!

Aloita näistä - TOP 5 suosikkia

Silmämeikin tärkeimmät siveltimet:

  • MAC Cosmetics 217S Blending Brush - Tarkka ja pehmeä häivytyssivellin kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Ainutlaatuinen, kärjestä pyöristetty muoto mahdollistaa tarkan työskentelyn myös alaripsirajassa ja luomivaossa.

  • MAC Cosmetics 239S Eye Shader Brush - Pörheän litteä silmämeikkisivellin, jolla luomivärin voi sekä levittää että häivyttää. Jos käytät vain yhtä sivellintä silmämeikkiin, valitse tämä!

  • MAC Cosmetics 212 Flat Definer Brush - Tasapäinen tarkkuussivellin sopii moneen! Väritä kulmakarvat tai piirrä niihin yksittäisiä ohuita karvoja, rajaa silmät geelimäisellä eyelinerilla tai luomivärillä, levitä ja viimeistele huulimeikki tai sipsuta peitevoide tarkasti paikoilleen. Ammattilaisten suosikki!

Kasvomeikkisiveltimet, joilla teet täydellisen meikkipohjan:

  • MAC Cosmetics 168S Large Angled Contour Brush - Kasvomeikin moniosaaja! Nimestään huolimatta tämä valkoinen ratsu on paitsi oivallinen varjostussivellin, myös käypä tyyppi poskipunan ja korostuspuuterin levittämiseen. Aloita varjostuksesta, siirry poskipunaan ja viimeistele korostusvärillä - riittää kun pyyhit siveltimen paperiin tuotteiden välissä.

  • MAC Cosmetics 187S Duo Fibre Face Brush - Skunkki, jolla kelpaa sivellä. Kahta eripituista karvaa sisältävä Duo Fibre -sivellin, kavereiden kesken skunkkisivellin on apulainen, joka taipuu moneen tehtävään. Siveltimen tekemää jälkeä on helppo säädellä painetta vaihtelemalla. Kokeile ainakin nestemäisen meikkivoiteen, puuterin ja runsaspigmenttisen poskipunan levitykseen.

Suodata