Shiseido
Body Creator

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Aromatic Sculpting Gel 200 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Koko: 200 ml

Ainesosat

Glycerin,Dimethicone,Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,Carbomer,Phenoxyethanol,Tocopherol,Linalool,Silica,Limonene,Sodium Benzoate,Alcohol,Water (Aqua),Fragrance (Parfum),Iron Oxides (CI 77491),Caffeine,Isostearic Acid,Trisodium EDTA,Hydroxyethylcellulose,Menthol,Oryzanol,PEG-60 Glyceryl Isostearate,Crataegus Monogina Flower Extract,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylat Crosspolymer,Menthyl Lactate,Alcohol Denat,Lauryl Betaine,Houttuynia (Cordata) Extract,Sodium Metaphosphatee,FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT,Xantam Gum,PEG-450,Poria Cocos Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.