Ryhmät

The Ordinary - Direct Acids

The Ordinary - Direct Acids

Ihoa hellästi kuorivat hapot ovat loistava tapa heleyttää ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon pintaa. The Ordinary -tuotteiden monipuolisesta valikoimasta löytyy useita erilaisia ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät ihoa kuorivia happoja. Vesiliukoiset AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo ja mantelihappo) kuorivat ihon pintaa ja öljyliukoinen BHA-happo (salisyylihappo) imeytyy ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista.

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution -kasvovesi sisältää 7% glykolihappoa, joka on AHA-hapoista tehokkain. Kasvovesi auttaa tekemään ihosta heleämmän ja kirkkaamman näköisen samalla kun sen jatkuva käyttö auttaa silottamaan ihon pintatekstuuria pitkällä aikavälillä.

The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% -hoitoneste sisältää 10% maitohappoa, jota pidetään glykolihappoa hellävaraisempana aktiiviaineena sen glykolihappoa isomman molekyylikoon vuoksi. Maitohappoa suositellaan nimenomaan kuivalle iholle. Hoitoneste sisältää lisäksi kosteuttavaa hyaluronihappoa.

The Ordinary Mandelic Acid + HA hoitoneste hyödyntää mantelihappoa, joka on AHA-hapoista hellävaraisin suuren molekyylikokonsa vuoksi. Herkemmällekin iholle sopiva neste sisältää lisäksi sisältää mantelihapon lisäksi mm. hyaluronihappoa, glyseriiniä ja Tasmannia lanceolata -kasvin uute auttavat kosteuttamaan ihoa ja ehkäisemään ihoärsytystä.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution on epäpuhtaan ihon sankari. Hoitonesteen sisältämä BHA-happo (salisyylihappo) imeytyy ihohuokosiin ja auttaa ehkäisemään, etteivät tali ja kuollut ihosolukko keräänny ihohuokoseen. Hoitoneste sopii täydellisesti epäpuhtaan ihon hoitoon ehkäisemään sekä mustapäiden että finnien muodostumista.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää sekä AHA- että BHA-hapot ihoa monivaikutteisesti kuorivaksi tehotuotteeksi. Punaisen kuorintanesteen Kuorintanesteen sisältämät AHA-hapot auttavat tekemään ihosta kirkkaamman ja tasaisemman näköisen. Samalla öljyliukoinen BHA-happo imeytyy ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista ja ihon tukkeutumista. Kerran tai pari viikossa käytettävän kuorintanesteen säännöllinen käyttö auttaa myös häivyttämään iholta hentoja juonteita.

The Ordinary Azelaic Suspension 10% -geelivoide kirkastaa ihoa ja auttaa tasoittamaan ihon pintatekstuuria sekä häivyttämään epäpuhtauksien aikaansaamia jälkiä.

Huomioithan, ettei erilaisia ihoa kuorivia happoja suositella käytettäväksi yhtäaikaisesti, sillä ne saattavat ohentaa ihoa liikaa ja saada ihon ärtymään. Kuorivat AHA-hapot voivat tehdä ihosta tavallista herkemmän auringolle, minkä vuoksi iho tulee suojata UV-säteilyltä AHA-happoja sisältäviä tuotteita käyttäessä.

Suodata