Ryhmät

Yves Saint Laurent Encre De Peau

YSL Encre de Peau

Uuden sukupuolven meikkipohja! Yves Saint Laurent All Hours -linja kattaa kaiken, mitä kauniiseen ja kestävään meikkipohjaan tarvitaan. All Hours -tuotteissa hyödynnetään mullistavia, joustavia pigmenttejä jotka asettuvat iholle tasaisena, liikkeisiin mukautuvana kerroksena. Lopputulos on luonnollinen, kevyen tuntuinen ja silti täydellisen peittävä ja pitkäkestoinen.

Yves Saint Laurent All Hours -tuotteet toimivat parhaiten yhdessä käytettyinä. Aloita meikkipohjan teko All Hours Foundation -meikkivoiteella. Levitä meikkivoidetta yhden pumppauksen verran kasvoille nopeasti sormin ja viimeistele levitys kostealla All Hours Blender -blendersienellä. Käytä meikkisienen pyöreää puolta isojen alueiden (posket, otsa) taputteluun ja varmista kulmikkaasti muotoillulla kärjellä meikkivoiteen levitys silmien alle, nenänpieliin ja leukaan. Häivytä meikkivoide kaulalle huolellisesti. Ota seuraavaksi pieni määrä All Hours Concealer -peiteainetta ja taputtele tuotetta sormin silmien alle, näpyille ja punoittaville ihoalueille. Viimeistele peiteaineen levitys meikkisienellä hellästi painellen. Tartu lopuksi Le Compact Encre De Peau -puuteriin ja painele rasian vippaa käyttäen puuteria iholle.

Vinkki: jos haluat oikein kuulaan pohjan, viimeistele lopuksi meikkipohja kostealla All Hours Blender -meikkisienellä. Kostea sieni poistaa iholta liian puuterisuuden ja keventää pohjaa säilyttäen silti sen pitkäkestoisuuden ja peittävän pinnan.

The long-wear you'll love to wear.

All Hours -linja sisältää seuraavat tuotteet:

Yves Saint Laurent All Hours Foundation -meikkivoide
Yves Saint Laurent All Hours Concealer -peiteaine
Yves Saint Laurent Le Compact Encre De Peau -puuteri
Yves Saint Laurent All Hours Blender -meikkisieni