Ryhmät

YSL Spring Look 2018 - Pop Illusion

YSL Spring Look 2018 - Pop Illusion

Upeaa kevättä!

Kevät 2018 on täynnä väriä ja vastakohtia. Yves Saint Laurentin kevätkokoelman tuotteet ammentavat rikkaasta kaupunkimaisemasta ja pop-taiteesta. Kirkkaat oranssin, sinisen ja vaaleanpunaisen sävyt yhdistyvät violettiin ja kullankeltaiseen - tämän herkullisempaa värikattausta ei muiden merkkien kokoelmista löydy. Lue alta vinkkimme tuotteiden yhdistelyyn ja unohtumattomien meikkilookkien luomiseen.

Sinisen hurmaa - Blue is back, eikä sitä kannata pelästyä. Tartu rohkeasti Yves Saint Laurent Couture Palette Pop Illusion -luomiväripalettiin ja levitä koko luomelle vaaleaa, harmaansinistä sävyä. Lisää ulkonurkkaan aavistus tummempaa sinisen sävyä ja viimeistele meikki sipaisemalla luomen keskelle sormella Yves Saint Laurent Full Metal Eyeshadow -luomiväriä sävyssä Fantasy Blue.

Vastakohtien taikaa - Sipaise huulille hempeän vaaleanpunaista Turbulent Pink -sävyä Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine -huulipunista. Yhdistä pinkkeihin huuliin sähkönsiniset kynnet loihtimalla siisti manikyyri Yves Saint Laurent La Laque Couture 96 Kinetic Blue -värillä.

Hulluja huulimeikkejä - Sekoita oma huulipunasi yhdistellen Yves Saint Laurent Spring Couture Lip Palette Collector -paletin sävyjä tai säväytä kunnolla ja kokeile yhtä sävyä ylähuulelle ja toista alahuulelle. Etenkin violetin ja hennon vaaleanpunaisen yhdistelmä on räväkkä!