search

Sigma Beauty

Vuonna 2009 toimintansa verkkokauppana aloittanut Sigma Beauty on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista sivellinvalmistajista. Heti perustamisen jälkeen verkkokaupasta tuli supersuosittu ja nykyään Sigma Beautyn siveltimiä voi ostaa myös muista verkkomyymälöistä sekä Minnesotassa sijaitsevasta kivijalkaliikkeestä. Todellinen menestystarina!

Sigma Beauty haluaa tarjota jokaiselle oikeanlaiset välineet meikkaustyöskentelyyn. Kaikki siveltimet ovat korkealaatuisia ja viimeisimpien innovaatioiden mukaisia. Sivellinten lisäksi Sigma Beautyn valikoimaan kuuluu välineitä, joiden ansiosta siveltimet pysyvät käyttökuntoisina pidempään: erilaiset puhdistusmatot ja -kintaat sekä säilytystelineet ovat olennainen osa siveltimien käyttöä ja huoltoa.

Jokaisen meikkaajan käsiala ja kasvojen muoto on erilainen, joten Sigma Beautyn valikoima kattaa eri muotoiset, kokoiset ja eri materiaaleista valmistetut välineet. Lisäksi siveltimen valintaan vaikuttaa käyttökohde ja käytettävä tuote: valikoima sisältää siveltimet erilaisille meikkipohjille, luomiväreille, poskipunille, puutereille ja varjostuksille. Eri materiaaleista ja muotoiluista on helppo koota omaa tyyliä ja tuotteita tukeva sivellinkokoelma, jolla meikin teko on nopeaa ja vaivatonta.

Sigma Beauty - innovatiivista kauneutta!

Sigma Beauty on ylpeä sivellintensä laadusta ja tekee parhaansa huolehtiakseen, että ne ovat ensiluokkaisia. Mikäli siveltimissä ilmenee valmistusvirheestä johtuvia vikoja, voi asiakas olla aina yhteydessä siveltimien jälleenmyyjään. Sigma Beauty antaa siveltimilleen kahden vuoden laatutakuun, joka kattaa valmistusvirheet.

77 tuotetta
Sigma Premium Kit
Keskimääräinen arvosana: 4,5/5 ( 3 tuotearvostelua)
174,60 € (Arvo 285 €)
Sigma Basic Eyes Kit
Keskimääräinen arvosana: 5/5 ( 5 tuotearvostelua)
67,50 € (Arvo 99,10 €)
Sigma Dry N Shape Tower Full Set
60,50 € (Arvo 73,80 €)
Sigma #theedit Kit
Keskimääräinen arvosana: 4/5 (1 tuotearvostelu)
49,50 € (Arvo 65,20 €)
Sigma Baking & Strobing Brush Set
Keskimääräinen arvosana: 5/5 ( 2 tuotearvostelua)
73,40 € (Arvo 89,40 €)
12
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa tammikuussa